Saat itu telah tiba.

Assalamualaikum & hi ;) 

Tarikh : 30 Ogos 2012
Masa : 1.00 a.m

"Ya Allah, dah 30 haribulan ? cepatnya masa berlalu" 

Hampir setiap hari ayat tu pasti terlintas di fikiran. 
Hati mula berdebar memikirkan bagaimana untuk aku tempuhi kehidupan sebagai seorang pelajar degree. Hari ni dah Khamis. Packing ? 
Langsung tak buat lagi.. 
Semalam hanya shopping barang-barang yang tk da.
 Then, biarkan je dalam plastik tu..
 Terasa berat hati ni untuk berkemas. 
Rasa sedih bila nak kemas barang tu. 
Ya laa, nak tinggalkan rumah setelah hampir 5 bulan menghabiskan masa dekat sini.
 Nanti mesti rindu dekat ayah, ibu n adik-adik. 
Of coarse aku akan rindu adik bongsu aku, Farisha. 
Most of my time I spent with her & i'm gonna miss her so much. 
Meet : Nurfarisha Qistina :*

But, it's okay. Perjuangan harus diteruskan. 
Demi untuk menimba ilmu.
 Haruslah berkorban kan untuk berpisah kejap dengan orang yang tersayang
. Esok sehinggalah hari mendaftar akan jadi hari yang sangat busy untuk aku. 
Yeah, packing, packing dan packing ! 

Aku rasa itu sajaa buat masa nii. 

Please pray for me. 
Doakan saya berjaya dalam mengejar cita-cita saya. Thanks :)
Oh, yeahh.. Good luck untuk awok-awok semua yang seangkatan dengan saya ;) 
Bersama-sama kita berusaha untuk berjaya okay. 

p/s : I'm wonder how's orientation week in UPM :p *excited sikitttt..


KBHAI ~

Thanks anda sebab sudi baca :)

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*