Jealousnessss !

Assalamualaikum :)

Hai hampa :)

 Hari nii aku nak habaq kat hampa, hampaa.. aku jealousss sangat hari niii.. banyak benda buat aku jealous weyyy.. :( *bajet sedihh sikit.hihi.. 

First , 


Sebab tgk gambar lepa p pangkor. Geng-geng MRSM dulu buat reunion. Malangnyaaa aku tak join, dan itu telah menyebabkan aku jealous sebab tak join. Tengok gambar lepa semua happy jaa.. :)

 Dear hampa , 
tak paa laa aku tak p pon, bila tengok hampa happy, aku tumpang gembira.
Utuhnyaa persahabatan budak-budak 3rd batch MRSM Kubang Pasu :)
 Terima kasih naa sebab dok bagi darah k'jealousan aku nek mendadak..ahaha :D

Next, 

Aku jealous sebab kawan-kawan aku yang bertuah dapat masuk pre-medic :) 
*aku apply pon dak, nak dapat apa.. pas tuh dok jealous buleyh,,haha
 Aku jealous bukan sebab apa, aku jealous sebab lepa dapat sambung belajar & dapat tahu benda-benda baru. 
Sedangkan aku still dekat rumah dengan rutin yang sama.. 
Bosan ! ..haha
Tapi tak pa laa, sekarang rezeki meraka. 
InshaAllah, sampai suatu masa nanti, rezeki aku plak kan ?
 mana tahu..hihi..
 Amin. 
*eyh, aminkan cepat. LALA. 

Dear kawan-kawan yang buat pre-med, 
Good luck & do the best okay ! 
Gunakan peluang ini sebaik mungkin untuk dapat ilmu baru. 
Anda antara yang bertuah taw sebab dapat sambung pre-med. 
At least peluang korang nak sambung degree dalam medic
 dah sedikit cerah berbanding orang lain. 
So, buat elok-elok :)
Fightingggg !


Rasanya sampai sini sahaja kisah jealous saya. *geli aku, hihi
Maaf sekiranya ada mengguris hati sesiapa.
Aku tulis hanya laa untuk suka-suka.
 Okay, sorry :)

Kbhai~






Thanks anda sebab sudi baca :)

2 comments:

Syahirah Samsudin said...

lawa la blog hg..jgn jeles berlebihan sudah..

fatin ruslan :) said...

thanks, kecik :)
jealous besa2 jaa..
jealous yg dapat tingkatkan motivasi dalam diri..hehe :D

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*