meeting :)

Assalamualaikum :)
 Rasa macam dah lama tak update blog nih.
 Rindu dah kat awak wahai blog.. :D
Okay, hari ni nak story- mory pasal meeting dengan mak cik-mak cik kesayangan semalam :)
Nad yang cun & che'ah yang comel telah datang ke mahligai aku semalam..
*acece..mahligai laa sangat kan ?..phuii..
lepa sampai pon dah dekat zohor.
 Lepas solat dan makan, kami pon keluar nak jalan-jalan.
 Kami pon taktaw nak p mana sebenarnya, 
disebabkan cik leha tak dapat join kami pada asalnya, 
kami pon decide untuk pergi ke rumah cik leha :) 
*rumah dia pon taktaw tang mana..haha..
Aku cuma taw jalam sampai dekat area mrsm merbok tuh ja,
 dah laa call cik leha, tak angkat2..
tak taw mana harus di tuju nyh.. :D ..
Dalam dok bengong-bengong tak taw p mana, 
tetiba waktu che'ah call cik leha tuh, 
adik dia angkat, FINALLY ! ..
start laa kami nii tanya jalan nak p rumah dia..
cik leha tak bawak fon rupanya waktu dia keluar..
sebab tuu laa tak angkat kami call. Lepas set tempat, 
cik leha pon datang dengan menaiki sebuah motorsikal..
*hehe ..Lepas cik leha dah siap, kami jalan-jalan ..
dengan tak taw mana harus dituju, 
kami pon decide untuk jalan-jalan kat Tupah..
Nak men air ..haha..lepas dah men air tuh,,kami pon balik..
*tak dapat lepak lama-lama :'( 

*kat bawah nii antara gamba yang sempat di tangkap :) 






 p/s : ada lagi sebenarnya, tapi malas nak meng-upload :)
thanks sebab sudi singgah <3


*model tak berbayar =,='


Thanks anda sebab sudi baca :)

3 comments:

shiema sufian said...

wey, untunglah boleh jumpa :)

SiBo_OdaKeciK:D said...

wowow,untunglah bole jalan2:)

fatin ruslan :) said...

hehe,,alhamdullilah..masing-masing dapat u yang sejenis kan, so same cuti..senang laa nak jumpe kan :)

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*