lega :)

Assalamualaikum :)

Hari ni, alhamdullilah..aku da lepas da buat speaking test untuk MUET . :) 
result? tak tahu laa pulak macam mana kan. Janji aku dah buat yang terbaik.
Pagi tadi bangun dari tidur, hati aku terus berdebar untuk buat speaking test ni.
 Tapi aku cuba untuk tenangkan diri. 
Sarapan pon aku tak lalu okayy..bedebar punya pasal. 
Kat kotak fikiran aku nyh, macam-macam yang aku fikirkan. 

Sampai depan sekolah tu, bertambah laju jantung aku ni berdegup.
 Aku tak nampak kelibat sesiapa pon yang maca gaya nak amek MUET ni. 
Sampai kat satu blok ni. Jejaka je yang ramai. 
Ibu aku yang dari tadi ikut aku bersuara tanya budak-budak tu..macam selalu, saya tunduk je..
*malu :)..ahaha.okayy gedik . :D 
Jejaka-jejaka tu budak upper six dekat sekolah tu, dieorang pon bagi tahu laa kat mana aku perlu tuju. *Terima kasih abang kacak :) 

Sampai je satu bilik tuu aku tengok makcik-makcik ad laa dalam 3 orang, sorang kakak, 2 orang budak cina perempuan, sorang lelaki melayu & sorang lelaki cina ..TOTAL : 8 orang..
dengan segan silu aku pon masuk :)
 Lepas dah daftar semua, aku pon tunggu je laa giliran.Aku dapat satu group dengan budak perempuan yang satu U dengan aku, tapi kami kenal lepas habis buat test tuu.. 
Sengal je kan ! 
Then, aku group dengan seorang lelaki cina yang sudah berkahwin dan
 seorang lelaki Melayu yang belajar kat UIA..

Aku dapat candidate B. 
Lepas dah merepek semua..
Aku pon keluar dari bilik tuu.
Redha dengan segala result yang aku dapat nanti. 
Apa2 pon, aku lega sebab dah habis buat speaking test tuh
*Alhamdullilah :)



Thanks anda sebab sudi baca :)

2 comments:

ZizAn said...

klu kau pggil budak2 upper six to "abg kacak"..
bdk2 kt skull aku pegi tu pggil aku "abg" hehe..
fact-AKU MATURED
yeahhh..hahha

fatin ruslan :) said...

haha,,ye laa kau nampak tua laa tuh :D

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*