Jealousssss,

errrr, ada macam mukaa jealous taakk ?
rasa macam moree too nak marah jeee..kekeke.. :D


Assalamualaikum :)

Hai, korang ? apa khabar ?
Seriously, 
i'm totally jealous dgn sahabat-sahabat kupa sayaa yang dapat jumpa hari ni.
Mereka semua pergi maktab laa,
 ramai-ramai pulak tuuu, best kan ? 
dapat jumpa balik cikgu-cikgu yang ajar dulu,
 then ingat balik all the memories together2..
 ouhhh, totally jealouss weyyy,,
Until this hour
mereka semua masih bercakap pasal hal ini di laman sosial. 
Antaranya, facebook &  twitter. *nampak sangat aku stalker.
 kehkehkeh.. -----> hobi weyy :D
Semua mengimbau balik kenangan kat maktab,
 rindu weeyyy.
 Okay, dah jangan melalut.
 Kesimpulannya : AKU JEALOUS >,<

*sapa suruh tak p, cik tenggg weyyy.


sumber : Burung biru = twitter.


*Bukan takmau p, tapi ada sebab yang tak mengizinkan. (Y)
kehkehkeh.
Kbhai~

PERHATIAN : huruf condong ----> penggunaan bahasa Inggeris

 *perlu kaa bagi tahu ?
Peace.





Thanks anda sebab sudi baca :)

2 comments:

Shiema Sufian said...

Ateeeeeeeeeen, takpe next time pergi ye. Aku ajak on 20th tu sebenarnya saja saja je. Tak sangka pulak ramai yang bebetul serious nak pergi. Takpe next time buat reunion yg bebetul planning :D

fatin ruslan :) said...

okayyy, shiemaa :)
tapi aku tetap jealous taw.. * gedik :D

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*