Terrible experience !

Assalamualaikum :)
Wahh ! lame nya laa hai tak update blog nii..
Okay, kali nii nak cerita pasal g Sunway Pyramid hari tuu..
Serius enjoy gilaa laa kan. 
* ye laa..keluar waktu langit gelap, balik pon langit gelap =,='
Kita orang *5 people. 4 girls 1 boy .. 
gerak dalam pagi, sampai kat Sunway tuu, 
kedai pon tak bukak lagi kot.. waktu tu rasa macam semua kedai hang punya..haha :D
 First destination, kaunter wayang. 
Nak beli tiket untuk mbak Rindu laa.. 
Taw dak, kami dapat tiket petang habaq hang. pukul 4.30 petang sit depan sekali. 
Alang-alang dah keluar memang niat nak tgk Ombak Rindu kan, redah jerr laa..
 Sementara tunggu nak tgk wayang, kami pon pusing-pusing laa dalam Sunway tuu. 
Mula-mula, kami breakfast makan pizza..first customer kot..haha :) 
*abg yang amek order tuu handsome >,< hihi..
then, kiteorg g shopping-shopping..
Lepas tuu, g solat suma, Nik & Wani nak main ice skating..
 Lepas dah buat apa yang patut dibuat kat shopping mall tu, kami pon masuk laa panggung..
G tengok Ombak Rindu laaa.. :)
komen aku.. okay laa.. sedih, tapi ada cerita yang lagi sedih yang pernah aku tengok before nii.. 
after habis Ombak Rindu, solat. 
Tgk jam, mak aiii dah dekat maghrib. Sembahyang maghrib.
 Lepas tu, kami decide nak beli KFC..nak bawak balik..
 tgh beratur nak beli tuu.. tetiba je, dengar pinggan mangkuk pecah ..
dekat je bunyi nyaaa..aku jenguk kat sebelah, kat Pizza hut.. 
Aku nampak oang gaduh dalam Pizza Hut tuu..baling-baling pinggan.
 Ramai orang bekerumun kot..aku dah menggeletaq daa..
orang overseas yang gaduh tuu,dengan orang Malaysia..
takut aku..siap berligan-ligan lagi dalam mall tuu..haishh..takut cekkk..
abang KFC tuu pon terkejut sampai terlupa ap yg kiteorg order..tuu satu kes.. 
Ni lagi satu, nak balik Palam laa..
naik bas dari Sunway ke PKNS okay je..tapi sampai2 kat PKNS tuu..
tgk ramai gilaa budak2 Palam tunggu bas.. 
aku dah takut dah kot2 tak sempat naik bas. 
Tunggu punya tunggu, bas sampai.. 
Semua sumbat dalam satu bas..macam tin sardin dah. 
kereta-kereta yang lalu suma usha pelik jaaa,, huuii..penat.
Sampai Palam pukul 11.00 MALAM .

#Okay, cerita aku panjang kali nii..heee :)

*pictures :)


*hello mr. snowman :)

*ice skating :)

* ad jugak tarian naga time nii :)

*nik & hanis .. roomate sejati lepa nyh :D


*the only guy yang ikut.. syapiq :D

* dalam bas yang sesak nak mapoih !

0okayy..entry panjang..sorry :)
KBHAI ~

Thanks anda sebab sudi baca :)

6 comments:

shiema sufian said...

eh, aku nampak hanis (:

eR said...

bestnyer dpt g jln..dpt tgk ombak rindu...untung laaa....

fatin ruslan :) said...

shiema : makna kata, hang ad kat sunway jugak laa kan hari tuu ? asal tak nampak aku ? haha :)

fatin ruslan :) said...

eR : eh, untung ke..hihi ..sekali-sekala kot keluar macam tuu :)

Nurul Syafikah Bakar said...

untung la pi sunway...aq pi giant je...

fatin ruslan :) said...

acece..buat teruk buleyh..orang ajak p tak mau..haha :D

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*