Sahabat Sampai Syurga, Insyaallah :)

Assalamualaikum :)
Agak lama rasanya jari-jari ni tak berlari dekat atas huruf-huruf nii. 
Well hari ni terasa pulak untuk post entry.
 Aku bersyukur kepada Allah S.WT. kerana mengurniakan aku sahabat-sahabat yang baik dan sahabat-sahabat yang banyak membantu aku dalam segala perkara.
 Korang mesti ada jugakkan sahabat-sahabat baik. 
Hargailah mereka okay.. 
Mereka merupakan hadiah daripada Tuhan dalam hidup kita. 
Tanpa kawan-kawan, korang boleh hidup takk ?
 Of coarse, kita ada family, tapi family tak pergi sekolah sama-sama dengan kita..
 Sebaliknya, kat sekolah, or even university, 
kita banyak luangkan masa dengan kawan-kawan kita. :) 
just share pendapat sahaja :) *tetiba terfikir tentang sahabat hai nii :)


 <3Syahirah Samsudin
<3 Najiah Roslani 
<3Nadzirah Syahbudin
<3Shahirah shafie
<3Siti Saleha 
<3Nuwairoh
<3Nik Nur Amirah
<3Noor Syazwani
<3Fadhlin Sakina
<3kawan-kawan  : SK Seri Relau, SK Pengakalan Tentera Darat, SMK Sungai Besi,MRSM Kubang Pasu, Kem PLKN Bukit Besar, UiTM Puncak Alam & lain-lain :)



#Terima kasih ya Allah, kerana telah mengurniakan mereka dalam hidupku.. Kau telah berikan aku sahabat yang hebat-hebat. Jadikan lah kami sahabat hingga ke syurga . Insyaallah. Amin~ :)




XOXO :)

Thanks anda sebab sudi baca :)

2 comments:

Syahirah Samsudin said...

waah..terharu nya..dah la termasok dalam senarai..patu first place pulak tu..terbaek laa..hehe

fatin ruslan :) said...

yeahhh :)
you are my best friends :)
<3

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*