Typing again !

Assalamualaikum..
Agak lama rasanya tangan nii tak berjoget atas keyboard nii
*betul ke bende nii keyboard ? taktaw.taktaw..bantai..haha :D 
Sepanjang cuti sem 1 hari tu memang agak malas nak update blog..
yeah..sebenarnya, tak taw pon nak update apaa weyyhh..
hehe :) 
okay, now i'm in semester 2 youuu alls....
fuh..sekejap je masa berlalu ..
pejam,celik,pejam,celik,,celik-celik dah semester 2..
cepatnya..
so, here i am..UiTM Puncak Alam..
Hari ni dah masuk hari ke-4 aku masuk kelas..
first week nii still tak sibuk sangat lagi..
tapi aku dapat rasa 'kesibukan' tuu semaakin menghampiri..
acehhhh~ 
k laa..got to goooo..
battery nak habis pulokkk.byebye.. :)

p/s : Happy Birthdayy to my bestfriend : 

Nik Nur Amirah 


Nik Nur Amirah yang berbaju merah tuuu :)

*Tak lupa jugak happy birthdayy untuk faizzy ( kawan sejak di kubang pasu hingga laa puncak alam sekarang +,+)..
suruh belanja mcD pulakk pak cik nii..memang aku tengah banyak duitkan sekarangg =,="
..ahaha..

KBHAI~

Thanks anda sebab sudi baca :)

6 comments:

ZizAn said...

klu nk blanje apk cik kau tu tggu awal next month yee...blanje aku skli..only a few day more i'm become 18 ok!

fatin ruslan :) said...

acehhhh..nak suruh aku belanje kau jugak laa nyh ?? banyak kacakk muka kauuu..ahahaa :D

ZizAn said...

kacak tu xlahh sangat kn..tapi handsome tu ade laa..bkn aku cakap okay!!

fatin ruslan :) said...

handsome ? ewwwww..haha..
sape lah yang cakap tuu kan :D

ZizAn said...

yang cakap tu ramai tahu..kau je yang x tahu sebab kau selalu buat2 x tahu..haha.:)

fatin ruslan :) said...

eleyhh..gilaa perasan kau weyyy..
ahaha :D

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*