*tak de tajukkk*

Assalamualaikum :)
 Good morning everyone ! 
*acehh..mentang-mentang laa baru habis kelas BEL tadi kan..ahaha :D

Okay..post kali ni memang tak de tajuk ponggg..
aku saje je nak mengisi masa lapang yang ada nii..
Hari ni hari Jumaat. Kelas start pukul 8.30 pagi tadi..
well, of coarse, kelas BEL..
Lecturer for this sem Madam Jeba Ebenezer :) * unik kan nama beliau .. ;) 
Next kelas akan start lebih kurang dalam pukul 3 lebih petang nanti..
So, memang free laa kan.. 
rajin aku naik hari nii..ye laa,,tak kan nak tunggu Sampai pukul 3 kot kat bawah tuu.. 
baik naik atas.. banyak lagi kerja yang boleh dibuat kan ? 

Okay, tadi waktu kelas BEL Madam Jeba suruh introduce diri masing-masing..
Kebanyakkan tadi,majoriti cita-cita nak jadi dokor,dentist & pharmacist..
standard budak belajar Sains laa kan ? 
Okay..
tu jee kot..
dapat kee aku nak capai cita-cita aku ye ?
hmmmm ...
*really hope I can achieve what I what to be ..

#BI berteraboq..sorry naaa :D

KBHAI~

*ihsan pakcik google :)

Thanks anda sebab sudi baca :)

2 comments:

eR said...

Mentang2 ad time free,trus update ek..???hehehe...Ape2 pn,
Fighting aten....insya Allah boleh punyer....

fatin ruslan :) said...

haha..kebetulan free..tu update tuu..
thanks eR..
*cam ne nak sebut name tuu ? heee...

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*