terluka :'(

Assalamualaikum ..

Hati aku berdegup laju bila jumpa facebook dia.
 Bertambah laju apabila tengok profile picture dia dengan awek baru. 
Aku bukan terkejut apa pon, just tak sangka, buaya jugak dia sekarang nii. 
Dulu dia mengadu dekat aku ada problem dengan awek da yang lama, sekarang dengan orang lain daa, Begitu cepat dia dapat pengganti. 
Aku tengok gamba2 dieorang. 
Mesra sangat. 
Okay, aku jealous.Aku tak tahu kenapa. 
Padahal, da lama aku tak contact dengan dia. 
Picture dia pon baru tadi aku tengok. 
Cemburu tu tandanya sayang kan ? *ayat yang selalu orang cakap.. 
tapi mustahil untuk aku sayang kau lagii kan ?kau da ada orang baru.
 Dulu kau kata aku laa segalanya. 
Tapi sekarang da lain. Aku redha & aku terima .. hope korang happy.

Daripada gambar yang aku tengok, 
dalam album tu ada sorang girl yang sebaya dengan aku merangkap adik kepada kawan kau.
 Aku tak faham macam mana boleh jadi macam tuh.. 
Maksudnya, kawan kau pon da tahu semua nyh kan, lepas tuh saja ja tanya2 aku pasal kau.
 saket sangat hati nyh bila difikirkan balik..
 fine, takat ni ja aku ingat dekat kau. bahagia laa korang.. byebye <3

p/s : lelaki memang senang dapat pengganti *hanya pendapat


*ihsan :google

Thanks anda sebab sudi baca :)

8 comments:

♥ayuanakpapajoe♥ said...

it's OK aten .
kumbang bukan seekor :D

Medulla :) said...

err, adakah ni kisah benar ?

fatin ruslan :) said...

ayu : okayy..thanks :) <3

Anonymous said...

medulla a.k.a cik pikah : kisah benar laa =,='

Medulla :) said...

ouh. ouh.
lupakan yang lama, mulakan yang baru .

*apa aku tulis ni? hehe.*
be strong !

fatin ruslan :) said...

heee,,thanks cik medulla,,

habis kuat laa aku sekarang nyh :)

ZizAn said...

itu biasa..

fatin ruslan :) said...

yeah =,='

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*