LOVE !

Assalamualaikum :)

ce tgk title tuh,,
alahai, i love you pulakk kan ?? 
aippp..aaiiipp..jangan salah faham. 
aku tengah try nak goda encik PHYSICS nyh,,
nak date dengan dia 3 oktober nyh.. 
so, kena ayat laa kan,,nak bagi mudah jawab..haha.. *okayy ,,gilaaaa~
 wahai cik PHYSIC yang kacak lagi bergaya , 
tolong laa baik kepada aten yang sangat susah untuk memahami PHYSICS ini..
bagi laa si aten ni boleh jawab dengan mudah untuk final exam 
pada hari Isnin yang bersamaan 3 Oktober 2011 nii naaa..~
i love you cik PHYSICS ..hihihi *sewel~

Thanks anda sebab sudi baca :)

10 comments:

shiema sufian said...

gudluck aten :D

fatin ruslan :) said...

thanks shiema :)

Syahirah Samsudin said...

untung laa oqang tera physics

Syahirah Samsudin said...

untung laa oqang tera physics

Syahirah Samsudin said...

untung la oqang tera physics

ZizAn said...

miss physics xde ke?
aku nak date jugak

fatin ruslan :) said...

Syahirah : terima kasih sebab perli =,='

fatin ruslan :) said...

zizan,, ad je,,cari laa,, :D

Medulla :) said...

so amacam paper fizik?
best dating ?
hehe ^^

fatin ruslan :) said...

haha,,gilaa tak best,,aku break up dengan dy lapas abes jawab exam,,haha :D

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*