chemistry !

Assalamualaikum :|

hari aku frust sangat-sangat..
soalan final chemistry hari ni, susah sangat,
 bagi aku laa,,tak tau laa pulak orang lain kan ? 
frust sangat tak boleh jawab tadi. Macam nak nangis je bila fikir balek.. :'( 
mungkin pengajaran untuk aku..
 Study last minute kot,,padam laa muka kan ? ..
tapi,, 
aku hope sangat aku tak fail paper nyh & paper yang lain..
 aku nak masuk sem 2.. hope sangat2,,aku lulus semua paper.. amin ~
okay,,itu saja,,aku kecewa :|*



Thanks anda sebab sudi baca :)

8 comments:

Ahmad Taufiq said...

salam.hi adik junior..insyaAllah adik bleh..adik mesti usaha , doa dan tawakal..lagi satu elakkan study last minute..bahaya..(actually dulu pon ade study last min jgk..hehe..tp mesti pandai bahagikan masa)
(^_^)

auni said...

sama lar kite :(

fatin ruslan :) said...

Ahmad Taufik : waalaikumsalam..thank you,,aten try..aten ny memang tak pandai nak bahagi mase =,='

fatin ruslan :) said...

auni : redha je laa kan. buat,buat daa..fokus untuk paper physics pulak :)

Allya Syahirah Riff said...

frust jugak dgn chemist. lecture ajar tak pham :/

fatin ruslan :) said...

ye ke ?? u mane ?

ZizAn said...

kte frust same2 ok

fatin ruslan :) said...

haaa,,okay.okay..jum frust.. :|

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*