jalan-jalan :)

Assalamualaikum.. :)
hui,,hari ni mood nak update blog terSANGAT laa semangat..kikiki~
*padahal tak de aape sangat pon yang menarik,,
hari , aku kua g pkns, sacc n plaza alam,,saje laa,,bosan duduk kat kolej je,,tgk bukit je kan,,nak jugak usha dunia luar kan.. :) .
.tapi, hakikat nya,,tak best mana pon,,huii,,,same je,, niat di hati nak gerak k.l tadi,,tapi, takot plak laa tersesat,,so,,dengan tulus ikhlas,buat keputusan,,
balek je laa.. :)..
tak pe laa,,ad rezeki,,sampai laa aku kat k.l tuh nanty,,
tadi, keluar jumpa dengan yana & nina,,waaa,,tersangat laa lamatak juma dyeorang,,sangat bergaya laahh mereka,,saya suka <3.
hee..tapijumpa kejap je. then kiteorang blaaa g jalan tempat laen.

nak tawu tak ?
waktu nak bale tadi, rapid yang kiteorang naik xcident pulak daa..kene tunggu pulak .dekat setengah jam kot..then, tukar bas,,baru sampai kolej,,hui,,kenangan tuh,,
k laa..stakat tu sahaja untuk kali nii..jumpa lagi nanti,,bye ! 143 :)

*ni laa sacc yang aku g tuh.saje nak tunjuk korang..haha*



Thanks anda sebab sudi baca :)

2 comments:

shiema sufian said...

chill my dear :)

aten :) said...

huu..i'm trying babe :)

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*