New Month.

Assalamualaikum :)
Hai awakkkk awakkk semua.

Rindunya laa hai nak update blog.. 
Tapi, apakan dayakan, tak sempat nak update blog..
Nasib laa hari nii just 2 kelas..so, boleh laa jugak jengukk-jenguk blog nii kan ?

Well, korang-korang semuaaa..
Dah masuk bulan 12 dah kott.. kejap je kan ? Rasanya baru je masuk 2011 nii.
Tanpa kita sedar, ekarang dah penghujung bulan 2011. 
Kejapnyaa kan ?

Pagi tadi, kelas lewat..
 So, tangan ni gedik nak onlinee facebook. 
Bila online tadi, tetiba je mata terpandang kat status si Fatini Hannah nii.. 
status dia tulis tentang tempat untuk PLKN dia nanti..
Tiba-tiba..aku jdi excited cari link untuk check for my adikk nii.

Lepas scroll atas, bawah, kiri, kanan..klik sana,klik sini..
haaa..jumpa jugak link nyaa..
Then, apa lagi..masukkan Ic Num adikk aku tuh..keluar laa benda niii...


*Nampakk dakk . lau tak nampak, buat-buat nampakk laa naa ? :)

HAHAHA.. Dapat kat Merbok jaa.. 
dekat jaa nagn rumah tuu..tak aci betul,,aku dulu dapat jauh laa jugak dari rumah, 
adikk aku nii..dekat pulak dia dapat.. *jealous >< 
Biarlaa..rezeki diaa kan ?
hehee.. 

*Adikk chek yang nak kena lempaq tuuu ~ 

Dear Firdaus, 
                   Tahniah laa dapat PLKN dekat dengan rumah..*gilaa jealous~ ..
Tak pa laa..rezeki muu kan ?
 haha..anyway, tak payah laa pikiaaq lagi pasaii PLKN nii naaa..
Buat SPM tuu duluu naa..
*Orang len dah habis dah SPM, tu laa..masuk teknik lagi..kekeke :D

P/s : tak dapat bayang, jadi colour apa laa adik aku nii nanti ..XD

jumpa lagi !
xoxoxo


Thanks anda sebab sudi baca :)

6 comments:

Medulla :) said...

bahaha!
turn adik hg lak ke plkn.
miaw !

fatin ruslan :) said...

hahahaha..tuuu laaa..
tapi dy dapat dekat jaaa..merbok,
adik aku nak jaoh2..dy kata, lau merbok,bunyi kentut pon dgr..haha :D

Medulla :) said...

pehh. kata kat dia bunyi dia xkentut pn dgr. haha.alahai dekatnyaa.xmencabar lgsung. haha

fatin ruslan :) said...

haha..alaaa
macam laa kita dapat kulim tuh mencabar weyy..
hang rasa mencabar ka ? :D

Medulla :) said...

mencabar apa. tmabah lg part nak naik turun bukit yg berdegree 90 tu. haha

fatin ruslan :) said...

haaaaa..okayyy..baru ingat..mencabar :)

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*