i'm 8 teen :)

Assalamualaikum..
hye !
sorry lame tak update blog. 
kebelakangan ni, busy sangat.al-maklum lah da nak final kan,,
 hari baru habis paper bio untuk test.. 
seminggu lagi da nak finel . 
OMG ! belum bersedia rasanya aku nyh..huu~
tak pe,,insyaallah boleh !.. 
tettttt! title lain tuh,,haha,,now i'm 8teen babyy :) 
waaa,,semakin tua laa weyy,,tak percaya ! =,='
 birthday kali ny special sangat sebab tengah test ..great kan ? huu~
tak dapat nak celebrate dengan family. sedih kot..btw, thanks sangat2 kepada mereka.mereka yang wish my birthday sama ada di facebook,face to face or mobile phone.. sayangg korang :)  <3 
hee,,ramai jugak laa yang wish dekat facebook, 
penat tangan ny hah nak klik like,, :) 
that's all for today.. 

 i'm 8 teen :)

*thanks syahirah sebab bagi surat layang :)

Thanks anda sebab sudi baca :)

2 comments:

ZizAn said...

mak oii..bilik ko..locker ko..serabutnya..ish3

fatin ruslan :) said...

oii,,tuh bukan bilik aku laa,,aku kat bilik orang lain waktu nyh !

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*