experiments ! :')

assalamualaikum,, :D
okay,tgk laa tajuk,,hee~ hari ni aku buat experiment bio..huuu~
 hari ni rase macam kat kandang lembu je,,nak tahu kenapa ?? ,,
hari ni buat experiment yang melibatkan liver lembu laa,,
nasib baik tak guna yg fresh punya..tadi just guna liver yang sudah diproses (enzyme) ...bau liver tuh..
perhhh~ terbaek kot..busuk,,,
kasihan kawan aten yang terkena enzyme tuu kat baju dyeorang,,
terpaksa laa balek kolej tukar baju,,
ye laa,tak kan nak bau lembu untuk kelas petang kan,,haha,, :) 
okay,,esok cuti..nuzul al-quran..dapat laa relax sikit,kalau tak,kelas je..penat..
da laa kerja bertimbun-timbun niii..tak terbuat..sabar je laaa,,,
okay,test 2 & final da dekat, dan aku still tak buat revision lagi,,ap laa nak jadi kan.. ?
 "aten,please wake up !!!" *bermonolog dalaman*
okay laa,,saat nii aku sedang menunggu waktu untuk berbuka..itu sahaja untuk kali ini,,bye :D

*liver yang fresh,, :D*
p/s : thanx pakcik google !


Thanks anda sebab sudi baca :)

3 comments:

Syahirah Samsudin said...

kawan aten xpky lab coat ka???
first2 tu ingat aten masok kandang lembu...hehe

Syahirah Samsudin said...

kawan aten xpky lab coat ka??
first ingat aten mSOK kandang lembu..hehe

fatin ruslan :) said...

ceh,,ap pulak aku yg masuk kandang lembu nyh,,hee :)

*Copyright by Fatin Ruslan yang comot*